Skip to content Skip to footer

Rekrytering

Med moderna exponeringsmöjligheter och rekrytering på internationell nivå lägger vi grunden för ett lyckat rekryteringsprojekt. Vi arbetar i samtliga tillgängliga kanaler med fysisk närvaro genom våra rekryterare. Vi fokuserar på Employer Branding, social rekrytering samt exponering via vårt egna nätverk som innefattar över 92 000 kandidater och 1300 medarbetare som avslutas med en kvalificerad och transparent rekryteringsprocess. Våra jobbmässor och läger är viktiga delar i vår rekryteringsverksamhet. Dels för att ta fram pre-screenade kandidater till utställarna samt att vid behov hjälpa dem med att slutföra rekryteringar som de själva inte har tiden att göra det själv. Starta en rekryteringsprocess med oss!

Emma-Larsson
Vår målsättning är att rekrytera 5 kandidater om dagen. Våra annonser visas i sociala medier och rekryterarna skapar nya kontakter varje dag, Vår internationella kandidatpool växer för varje dag.

Key Account Manager
emma@lansera.se
+46 70 960 11 96

Tre viktiga fördelar

Fördel 1 – EFFEKTIVITET GENOM SOCIALA MEDIER
Med anpassade rekryteringskampanjer på sociala medier och Google kan du nå framtida kandidater var de än befinner sig via deras egna flöden. Vi skräddarsyr din kampanj genom att förtydliga dig som arbetsgivare, vilken kompetens ni söker och finjustera målgruppen.

Fördel 2 – 150 000 KANDIDATER I VÅRT NÄTVERK
Baserat på vår databas med 150 000 Internationella kandidater och inkommande via våra sociala mediekällor har vi den nya teammedlemmen du letar efter. Vårt flerspråkiga rekryteringsteam kvalificerar och informerar varje kandidat. Vi kan nå upp till 2 miljoner potentiella kandidater.

Fördel 3 – NÄTVERKET
Som en del av vår kompletta internationella rekryteringstjänst visas varje kampanj på Internationella job boards över hela Europa. Inklusive omlokaliseringstjänster, virtuella jobbmässor, fysiska jobbmässor i alla EU-länder. Ditt rekryteringsprojekt får både exponeringar på sociala medier och sprids av 1300 medlemmar i nätverket.

Contact

Headquarters – Stockholm
Jungfrugatan 6, 114 44 Stockholm

 

Branch office – Leksand
Siljansvägen 726, 793 94 Tällberg

E-post: info@lansera.se

LANSERA AB

Registered Company
Stockholm
Org.number: 556518-2523
F-Tax: Registered
VAT: Registered
VAT: SE556518252301

Lansera © 2022. ALL RIGHTS RESERVED.