Skip to content Skip to footer

Digitala jobbmässor

Vi arrangerar digitala jobbmässor i samarbete med EURES (Europas arbetsförmedling). Våra kunder är företag som har hög personalomsättning och behöver mycket personal. De bokar minst en monter på någon av våra jobbmässor där de kan ta emot inbjudna jobbsökande.

Vi garanterar besökare som uppfyller arbetsgivarnas krav, genom att de ger oss sina jobbannonser i förväg så vi kan söka i alla arbetsförmedlingarnas databaser efter rätt kandidater och sedan bjuda in dem till mässan där de får träffa sina framtida arbetsgivare. Ingen gör detta. Det är vi ensamma om. I “gammelmässornas” värld vet man inte vem som kommer in i montern, vad de har för bakgrund etc. På våra mässor har utställarna redan fått alla information i form av CV, Linkedinprofiler, utdrag ur belastningsregister mm. Från personer som uppfyller arbetsgivarens krav samt intygat att de vill jobba för företaget.

Våra kunder betalar för att våra rekryterare tar fram ”pre-screenade” kandidater till en bråkdel av den normala kostnaden. Vi använder vår egna plattform Virtual Fair, vilket är en fantastisk plattformen. Flera utställare i våra mässor har sedan beställt egna licenser. Starta en rekryteringsprocess med oss! 

Mässkalender

19-20 JAN - iGaming Job Fair 2021

The viritual Job Fair for the iGaming Industry.

Contact

Headquarters – Stockholm
Jungfrugatan 6, 114 44 Stockholm

 

Branch office – Leksand
Siljansvägen 726, 793 94 Tällberg

E-post: info@lansera.se

LANSERA AB

Registered Company
Stockholm
Org.number: 556518-2523
F-Tax: Registered
VAT: Registered
VAT: SE556518252301

Lansera © 2022. ALL RIGHTS RESERVED.